ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ FACEBOOK!..

ΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΟΣ…
Ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΊΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌΣ, ΚΏΣΤΑΣ ΠΑΤΣΈΛΛΗΣ, ΣΤΟ ΑΤ ΑΓΙΆΣΟΥ ΤΗΣ ΛΈΣΒΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΉΦΑΝΟΣ ΝΟΣΤΑΛΓΌΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΏΝ ΔΕΙΝΏΝ ΠΟΥ ΕΠΈΦΕΡΕ Η ΧΟΎΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΏΝ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ.

Ο ΕΝ ΛΌΓΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΕ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΊΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΊΑ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΌ ΚΆΤΩ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΉ ΓΥΆΡΟ, ΜΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ: «ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΊΧΑ ΚΛΕΊΣΕΙ ΜΈΣΑ ΔΕ ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ. ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ Γ…, ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ».ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΚΑΙ ΌΣΑ ΈΧΕΙ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΌΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΌΣ ΥΠΌΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΊΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΎ ΝΌΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΆΜΕΣΑ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΊ ΕΔΕ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ -ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ- ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΆ ΜΊΣΟΥΣ ΚΑΤΆ ΟΜΆΔΑΣ ΠΡΟΣΏΠΩΝ.

Η ΑΝΆΡΤΗΣΗ:

Ο ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΌΣ ΤΩΝ ΣΩΜΆΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΕΓΧΕΊΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΎΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ, ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΌ ΠΩΣ Η ΕΛ.ΑΣ. ΈΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΊ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΌ ΘΎΛΑΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΚΡΑΤΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΏΝ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΈΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΌΔΟΞΕΣ ΑΝΤΙΛΉΨΕΙΣ.

via
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *