Αυτά είναι τα παράδοξα σημάδια που “μαρτυρούν” καρδιακά προβλήματα…

Αυτά είναι τα παράδοξα σημάδια που “μαρτυρούν” καρδιακά προβλήματα…

(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[+-read more=»Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………» less=»Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………»]Τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι αρκετά συνηθισμένα, ωστόσο είναι δύσκολο να… εκτιμηθούν πριν την εκδήλωσή τους.

Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, υπάρχουν κάποια παράδοξα σημάδια που μπορεί να φανερώνουν προβλήματα με την καρδιά.

Δείτε τρία από αυτά:

1) Ρυτίδες στους λοβούς των αυτιών

Οι διαγώνιες πτυχώσεις στους λοβούς των αφτιών μπορεί να αποτελούν ένδειξη ότι η καρδιά δεν λειτουργεί σωστά, δείχνει μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Το σύμπτωμα συνδέεται κυρίως με απόφραξη στις αρτηρίες.

2) Κακοσμία στόματος

Σύμφωνα με μελέτη οι περιοδοντικές παθήσεις, σύμπτωμα των οποίων είναι η κακοσμία του στόματος, προωθούν την εκδήλωση φλεγμονής. Η φλεγμονή με τη σειρά της συμβάλλει στην εκδήλωση εγκεφαλικού επεισοδίου και καρδιοπάθειας.

3) Ζαλάδα από την αλλαγή θέσης

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό σύμπτωμα της ορθοστατικής υπότασης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ενόχληση διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, εάν όμως επιμένει για μερικά λεπτά μπορεί να υποδεικνύει διαταραχή στην κυκλοφορία του αίματος, σύμφωνα με μελέτη. Τα άτομα που εκδηλώνουν αυτό το είδος ζαλάδας εκτιμάται ότι έχουν 54% περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν αργότερα καρδιακή ανεπάρκεια.

via
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!

[/read]
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *