Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Ταλαιπωρία δίχως τέλος – Έως και πέντε ώρες η αναμονή

 

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Απίστευτες σκηνές εκτυλίσσονται στα εκδοτήρια του μετρό, τραμ και ηλεκτρικού σήμερα, Τρίτη (31/10) όπου εκατοντάδες άνθρωποι περιμένουν καρτερικά στη ουρά για να εκδώσουν την ηλεκτρονική κάρτα.
Από τα ξημερώματα της Τρίτης (31/10) οι ουρές που σχηματίζονται στους σταθμούς ηλεκτρικού και μετρό σε Πειραιά, Σύνταγμα και Καλλιθέα είναι τεράστιες. 

18645461

Εδώ και αρκετές ημέρες η εικόνα στα εκδοτήρια των μέσων μεταφοράς είναι η ίδια. Ηλικιωμένοι, εργαζόμενοι, μητέρες, όλοι στέκονται επί ώρες όρθιοι και περιμένουν τη σειρά τους, προκειμένου να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να αποκτήσουν την καινούρια ηλεκτρονική κάρτα που θα τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς.
Η αναμονή, ειδικά σε ώρες αιχμής, μπορεί να φτάσει έως και τις 5 ώρες, ενώ πολλές φορές ηλικιωμένοι λιποθύμησαν καθώς δεν άντεξαν την ταλαιπωρία.
Από την πλευρά του ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης έκανε έκκληση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» να μην περιμένουν στις ουρές για την έκδοση της κάρτας, καθώς αν καταθέσουν τα δικαιολογητικά, η κάρτα θα έρθει μετά από τρεις ημέρες σπίτι τους.

 

via
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *