Θρίλερ με την ταυτότητα του Παντελίδη. Πώς την παρέδωσε η Τροχαία ενώ είχε χαθεί;

Σας έχω γράψει εδώ και καιρό πώς μέχρι σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο απο τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, έχουμε δει και έχουμε ακούσει και παράλληλα μάθει πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που έχουν συμβεί.
Πιστέψτε με. Δεν θα μείνει τίποτε κρυφό. Τίποτε στο σκοτάδι. Και σε αυτό καθοριστικό ρόλο θα παίξει η μητέρα του η οποία έχει κινήσει γή και ουρανό για να μάθει την αλήθεια. Και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να γίνει κοινωνός όλων των στοιχείων.

(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................

Πληροφορήθηκα λοιπόν πώς όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας παρέδωσαν το σακουλάκι με τα προσωπικά αντικείμενα του Παντελή Παντελίδη, έδωσαν ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα και την αστυνομική ταυτότητά του. Μια ταυτότητα που είχε χαθεί δέκα μέρες πρίν το τροχαίο δυστύχημα και τόσο ο τραγουδιστής αλλά και η μητέρα του είχαν φάει τον κόσμο για να την βρούν.
Η ίδια η μητέρα του αναρωτιέται. «Πώς η ταυτότητα του βρέθηκε στα αντικείμενα; Κάποιος την είχε αποσπάσει απο τον γιό της και την τοποθέτησε στη σακούλα ή είχε παραπέσει μέσα στο συτοκίνητό; Κι αν ειχε πέσει στο αυτοκίνητο με δεδομένο, ότι το ειχαμε ψάξει όλοι μαζί… πώς και δεν την βρήκαμε τότε;
Θα πάρουμε ποτέ απαντήσεις;»

via
(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)

Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *