ΥΠΕΘΑ για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία: «Παραποιεί την αλήθεια η ΝΔ»

Να αναζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση στους κόλπους της για «ύποπτους μεσάζοντες, offshore και σκάνδαλα» καλεί τη Νέα Δημοκρατία το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αναφορικά με την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Στην ανακοίνωσή του το αρμόδιο υπουργείο κατηγορεί την ΝΔ για «παραποίηση της αλήθειας», η οποία (παραποίηση) «δεν έχει όρια», προσθέτει. Και αυτό γιατί, όπως επιχειρηματολογεί σχετικά, «από τα επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας χθες στη Βουλή αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει μεσάζων, αλλά εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της αντισυμβαλλόμενης χώρας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε και χθες στη Βουλή ότι δεν υπήρξε σύλληψη Αξιωματικού, αλλά ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες. Δεν υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση στρατιωτικού εισαγγελέα χθες, αλλά η στρατιωτική δικαιοσύνη διερευνά, ήδη από 30-8-2017, το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από εμπλεκόμενους στρατιωτικούς.Δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά από ανώτατο αξιωματικό και το περίφημο «κείμενο» δεν έχει κατατεθεί πουθενά»

«Η Νέα Δημοκρατία ας αναζητήσει στους κόλπους της να βρει ύποπτους μεσάζοντες, offshore και σκάνδαλα», προτρέπει την αξιωματική αντιπολίτευση το Υπουργείο.

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

 

via
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *