Υπόθεση Παντελίδη: «Είχαν τοποθετήσει κοριούς στα λουλούδια που έστειλαν στην Αρναούτη στο νοσοκομείο» – Νέες αποκαλύψεις!

Σας έχω μια είδηση φωτιά που νομίζω ότι θα συζητηθεί όσο καμία άλλη, από τις πολλές που έχουμε διαβάσει! Η ιστορία ξεκινά αμέσως μετά το φοβερό δυστύχημα και αμέσως μετά από λίγες ημέρες που τα κορίτσια Φρόσω και Μίνα πήγαν στο νοσοκομείο. Όλοι νομίζω θυμόμαστε τις στιγμές αγωνίας που περνάγαμε όλοι για το αν θα ζήσει η Μίνα Αρναούτη. Θυμίζω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είχε 10% πιθανότητες να ζήσει. Θυμίζω ότι μπήκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με μηχανική υποστήριξη και διαλυμένο θώρακα και πόδια. Τα θυμίζω γιατί αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω θα σας εξοργίσει όπως εξόργισε κι εμένα. Λίγο υπομονή! Από την άλλη μεριά η Φρόσω Κυριάκου είχε χτυπήσει λιγότερο αλλά και η συγκεκριμένη κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και επίσης είχε χτυπήσει σοβαρά το δεξί χέρι της αν δεν κάνω λάθος.
Η πληροφορία που τώρα θα σας μεταφέρω είναι από εξαιρετικά έγκυρη πηγή, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι μέσα στην δικογραφία. Το σημερινό μου ρεπορτάζ επίσης θεωρώ ότι επιβεβαιώνει 1000% την άποψη που έχω ξαναγράψει, ότι η ιστορία έχει στοιχεία μαφίας. Λοιπόν μην μακρυγορώ μπαίνω στο θέμα και σας αποκαλύπτω. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Μίνα Αρναούτη έστειλαν μέσα σε….Διαβάστε την συνέχεια στο dimisblog


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *